Pride

Prideflaggan

Jag ville bara hylla Pride veckan här i Stockholm (27 juli-2 augusti), det är hur sjukt bra som helst att vi stockholmare kan vara så öppensinnande iafl en vecka om året!
Jag blev helt överlycklig när jag såg att bussarna åker runt med prideflaggorna på taket. Blir bara så jävla glad!
Jag antar att alla har hört om paraden som brukar vara varje år! Det är nästan som den stora klappen under julgranen som ungarna ser fram emot.



Jag kommer ihåg att jag har varit på 1 parad för kanske 7 år sedan (jag vet det suger att jag inte vart på fler) och
jag ville verkligen så gärna gå iår men jag jobbar så jag hinner precis sluta när paraden också har tagit slut,
vilken tur man har va?
Ett par vänner ska ha temat tennisspelare,
så dom hade dragit iväg till närmaste barnklädesbutik och
 köpt ett par shorts i strl 138 som dom kunde dra på sig.
ALLT FÖR PRIDE ?
Haha jag önskar att jag kunde följt med iafl, vi skulle ha det så roligt!



absolut pride





Skriv gärna en kommentar om Pride jag vill veta vad ni tycker och ni kan lämna lite tips om vad som händer i staden

Jag ska passa på att göra reklam för
den piercing studio jag brukar gå till 
CALM Bodymodification, Hornsgatan 47
dom kommer ha lite erbjudanden den
här vackra pride veckan så smyg in på
deras hemsida och kolla läget!


http://www.calmbodymod.com/
http://www.stockholmpride.org/2009/

I'll come back. until then, respect and love


Seg morgon & Runda på söder

Hej kära vänner.

Idag vaknade jag med ångest vid halv 3 tiden och insåg att jag hade missat min tvättid som var vid 7.00 imorse. Jag fick panik och började städa istället. Jag har jobbat ganska mycket och inte sovit så bra om nätterna eftersom jag har varit ute i orten och hängt med några av mina underbara vänner  istället. Iafl efter att jag hade städat lite drog jag först till apoteket och hämtade ut lite medicin till mig eftersom mitt förråd var tomt och sedan kände jag mig inte riktigt klar så jag drog in till götgatsbacken och handlade lite smått och gott:

1. två enkla långärmade tröjor  (vit & svart) H&M
2. en t-shirt "fashion against aids" (grå) H&M
3. två Adidas tröjor (Lila&turkos, Gul&vit) Intersport
4. ett par örhängen (Lila&guld) Gina tricot
5. en kjol i mjukistyg (grå) Gina tricot
6. ett skärp (brun/guld) Gina tricot


Tyckte att det var en väldigt trevlig shopping runda med tanke på att jag gick helt ensam i den stora världen, som tur var pratade jag mestadels med Sofia i telefonen så jag kände mig inte så ensam!



Adidas är ett måste i varje människas garderob


Jag vill också tacka Linn som jag drack lite vin med igår på Texas longhorn i Hornstull. Jag hade jätte trevligt och du är en underbar vän! Vi har sagt att vi ska dra till Tommys tokiga torsdag ( eller något sådant) någon vecka framöver och festa järnet! stället ligger dock ute i åkersberga så alla åkersbergabor se upp för Angie kommer och hälsar på,
be ready!


Puuussss och Kraaaaam !

Tack

Vill bara tacka mina underbara arbetskollegor för att ni finns! Det är ni som gör att jag klarar av den hårda pressen och stressen på jobet, utan er vore jag en fattig människa haha*.
PUSS PÅ ER!

Vi-hornstull äger alla hästar i hagen!

Projektplan 09-10

Eftersom jag och min kollega ska börja undervisa dans nu i September så har jag varit snäll och skrivit upp våra ideér här på bloggen.

Uppläggning av danslektioner
Samlingsstund
Lek, få upp värmen/flåset
Rulla huvud till fot+hänga nersträckt
La flås, liten kombination (styrka)
Plié, fotövning
Diagonal
Kombination/Koreografi
Stretch
Avslut/samling

Syfte
Syftet med dessa lektioner är att eleverna ska utveckla deras danssinne.
Lära er grunden av dans för dessa två danstyper.

Delmål
Få en stadig grupp
Gå igenom rytmer
stärka era kroppar

Presentation
Vi siktar på en föreställning vid alla hjärtansdag -10.
Då vi ska visa upp 2 olika koreografier.

Tidsplan
V36-v44 (Ht)
Kunna Koreografin utan oss.
Förstå övningarna

V46-v51 (Ht)
Repetition av koreografi
Börja på 2:a koreografin
Öka tempo i övningarna

V2-v6 (Vt)
Samma övningar som v46-v51
Gå igenom båda koreografierna
Gå igenom ljud och ljus och hela upplägget för föreställning.


Vi har 20 veckor totalt på oss att genomföra det här.

Vi kommer köra varje tisdag och torsdag 1 1/2 tim / dansundervisning


Eventuell musik

Akon feat. Ray Lavender : Against the grain.

Britney Spears : "Love me, hate me "






Nu sitter jag och lyssnar på Kings of leon/Poets of the fall/ Mustasch och disskuterar med mig själv hur det skulle varit om man hade gjort lite annorlunda val här i livet.
Jag sitter och tänker på Mr big som var min stora kärlek, han svek mig och fick mig att svika mig själv.
Även om en person har gjort en annan människa så illa varför kan man inte släppa taget om dom? Är det kärlek man känner eller är det bara ett begär? Och hur vet man skillnaden? 
Jag känner ett stort hat men en ännu större kärlek för honom (fortfarande, efter all jävla skit!).
"I love you so i hate you" brukade vi säga. Fast det är konstigt att det kom på tal innan något  ens hann spåra ur mellan oss. Jag önskar att man kunde förändra människor, eller iafl ta bort deras dåliga sidor, dom sidorna som skadar en själv så mycket att det hotar för ens eget liv och när man kommer till den punkt då man inte ens är rädd för att förlora det.

Det jag har lärt mig av honom är att man måste vara ärlig, från första början, att man ska slå tillbaka, inte ta någon skit oavsett vem det är ifrån och att man ska vara stolt över sig själv. Jag tänker aldrig mer göra om samma misstag att svika mig själv eller nedvärdera mig själv! Man ska älska det man har och om det inte passar någon annan människa så kan den personen dra åt helvete. 
Det har redan gått 9 månader sedan det var sista gången. Då sista droppen föll. Det var mitt ultimatum, jag ångrar inte mitt val men jag ångrar att jag hade sånt stort tålamod och var så naiv att jag trodde på en förändring. DET är också en sak jag har lärt mig, människor kan inte förändra sig om dom inte ser eller inte vill se sina svaga sidor och dom måste själva vilja förändra sig för det är ingen annan som kan göra det åt dom. Även fast man hoppas och verkligen vill.
Jag kommer säkert fortsätta att grubbla lite nu men jag ska inte tråka ut er. Jag hoppas att ni har en bättre sinnesro än vad jag har just nu!

Och jag vill bara tacka mina föräldrar för ert enorma stöd efter flera månader som allt hänt. Tack.

Love y'all

Städnoja och ont i halsen :(

Igår firade vi Francitos födelsedag. Det var jätte jätte trevligt, vi var hemma hos honom först ute i Tyresö och åt jätte god mat och drack bål, öl cider, tequila you name it!
Han fick jätte fina presenter, speciellt av mig och Mine då fick han ett fint hjärtkort med en fin hälsning inuti och en baby napp med godis i (kan inte bli bättre eller hur?). Vi stannade där ganska länge har jag för mig innan vi drog vidare till Dembow i Hötorget ( det har blivit mitt nya hak eller nått, har börjar tröttnat på det stället som fan!) vi dansade och umgicks allihopa jag hade det trevligt förutom att jag hade så jävla ont i halsen hela kvällen.
Sen när det var dags att bege sig hemåt så fick jag frossa (!) och idag mår jag inte speciellt bättre heller, jag har undvikit att prata i telefon för att jag inte vågar höra om rösten skär sig haha.

Nu håller jag på att försöka städa lite hemma, jag hatar när det är stökigt. Diskar, skurar you name it. Idag har jag gott om tid att fixa med det :) Så nu ska jag väl fortsätta!

Vill hälsa till Daniel också som är på Gotland just nu ! I miss u Honey!

HAPPY B-DAY 2 YOUU

Idag fyller franco 20 barre så vi ska fira honom stort hemma hos honom och sen dra till dembow i hötorget! Grattis gubben på födelsedagen!!
Ska fixa iordning mig nu, som alla ladies där ute vet så är perfektion inte lätt att uppnå!

PeaCe out niggies!


it's lika what?

Det har varit trassel med bloggen så har inte kunnat skriva.
Nu är semestern slut iafl and back 2 reality usch. Jag skriver när jag har något intressant att skriva. Just nu så tänker jag bara på att min bästa vän ska lämna mig i 2 veckor för att hon ska åka till turkiet på precis samma hotell som jag var på :D. Hoppas hon inte glömmer att jag lämnade ett litet meddelande till henne i receptionen ;P Hahah
hörs snart mina vänner!  Ciaooooo

Härlig vecka trots regn

Den här veckan har varit jätte skön. 
I Tisdags så var jag ute med mina släktingar för att fira min pappas kusins födelsedag, vi var och käkade tapasel cocodrilo i skanstull. Det var jätte gott (Om ni inte har märkt det innan så älskar jag mat!) Sedan gick jag och min kära kusin till Snaps och tog oss ett par vinglas det var jätet roligt för det var första gången vi var ute tillsammans vi har bara pratat om det innan men nu så blev det av :) Så tack Jessica för en underbar kväll(!) Vi träffade ett par jätte trevliga människor, en av dom var också finne (som jag) så det var trevlig att vara med en av de sina.
I Onsdags så mötte jag och gick runt i Farsta centrum vid 12 tiden, vi shoppade lite kuddar och örngott från Åhléns och sedan åkte vi in till en kina restaurant vid Drottninggatan och käkade värsta maten det var ju så fint väder också så vi satte oss på uteserveringen såklart. Jag tog intiativet till att pierca mig i örat så nu har jag en fin liten plupp i mitten av vänstra örat som jag har längtat efter dom senaste månaderna, den gjorde jag på Piercing studion Calm i mariatorget vilket är ett väldigt bra ställe och jätte trevlig personal, jag rekomenderar det verkligen.
På kvällen skulle vi gå på artisten Danjahs födelsedags fest och vi gick runt i 1 tim (i spöregnet) för att hitta stället och när vi väl kom dit så var det alldeles dött! Så vi drog till café 60 som ligger vid Rådmansgatan och satt där i 2 tim och hade det jättemysigt. =)






Idag är det torsdag, jag var jätte seg när jag gick upp vid 1 snåret. Jag och en kompis har vandrat runt på söder jag var tvungen att köpa 2 stycken jätte fina puma väskor, den ena var vit och den andra svart. Ibland måste man unna sig själv lite och speciellt när man har semester! :D Nu sitter vi hemma hos en vännina och ska äta middag, jag var dock tvungen att ta en mc feast påvägen annars skulle jag ha svält ihjäl  =P  så nu orkar jag inte skriva något mer för tillfället. I'll be back och bara för en reminder så vill jag bara hylla M.J the king of pop, rest in peace 

Big Kisses
/C

Grillkväll a la carte

Nu kom jag nyss hem från en jätte trevlig grill kväll med ett par kompisar. Vi åt revbensspjäll och hemalagad potatissallad med majonäs och majs ( det kan jag verkligen rekomendera fast jag brukar använda morötter och ärtor istället för majs). Vi satt uppe käkade, pratade,drack öl, vin och sprit. Var jätte smaskigt*. Så tack ännu en gång för en trevlig kväll med gänget :) . Sov gott mina vänner.

Baksmällan



Vi firade Marcos födelsedag igår, det var så jävla trevligt. Vi dansade, drack, umgicks hela familjen o alla vänner (tror att jag fick ett eller två glas för mycket). Allt var jätte bra tills en av hans tjejkompisar fick reda på att hennes skor var borta så alla började leta som galningar, och sedan kom vi fram till att jag hade oturen att mina skor också hade blivit stulna(!) Det var INTE rätt dag att jiddra med mig, när jag redan har aggressions problem och lingonvecka så är det ingen bra kombination och sedan bli bestulen på sina skor. Som tur var så hade jag ett par andra med mig som jag kunde ha men jag tyckte synd om hon som inte hade det . Vi fick reda på vilka det var som hade tagit dom och tog hand om saken. Sedan fortsatte kvällen hur bra som helst på Mango bar jag kom hem vid 5 tiden kanske helt slut.

Idag var jag så bakis att jag knappt kunde stå haha fast ändå kunde jag ta mig till min pappas nya lägenhet och kolla på film och äta middag där (tack papi det var jätte gott).
Sen drog jag och några vänner  på en natt bio och såg BAKSMÄLLAN vilket hade varit en skit bra film om jag inte var så seg och inte kunde koncentrera mig på den ;)
men tack för en trevlig kväll iafl :)




Australia!

Jag gick och käkade lunch idag med villi och jaime det var jätte trevligt och dte va skönt att man var med gentlemen som kunde bjuda på en trevlig lunch. Vi käkade en jätte god pasta/kyckling sallad med currysås och disskuterade Australien vilket dom båda två ursprungligen kommer ifrån. Villi ville jättegärna att jag skulle följa med dit och jag funderar på att dra ner dit och hälsa på lite släktingar som jag har precis utanför Sidney. Men vi får se med tiden det är ju ingen brottska att åka iväg någonstans än.


Sedan gick jag och Yazz och fixade det sista till Marcos födelsedags present, jag längtar till imorgon du du fyller år min vän! Vi kommer ha så kul! :)

A night at the town

Har varit hur mysig kväll som helst, dagen var dock lite jobbig, jag gick upp 05.50 och tog mig till jobbet., jobbade 2 1/2 tim och mötte sedan upp Yazz i Hornstull för att sedan dra till Huddinge sjukhus för att kolla mina ögon ( dom såg bra ut by the way). Sedan ägnade jag eftermiddagen åt att städa lägenheten för att min bror kommer hem från Roskilde och jag hatar själv att komma hem till en ostädad lägenhet. Det tog ca 3 tim att städa och fixa det viktigaste (!).

På kvällen bestämde jag och min mamita att vi skulle gå ut eller jag tvingade egentligen med henne, vi gick till Fenix vid götgatsbacken som är ett jätte mysigt ställe, skitbra personal och ikväll var det riktigt bra musik! Det var dock helt dött men det är sånt som händer. Jag hoppades att få träffa min vän samantha så jag drog till hennes jobb Bar 54a som ligger i medborgarplatsen men blev dock besviken då hon inte jobbade. Men jag och morsan hade det jätte trevligt iafl, Jag blev medbjuden till Amsterdam under 4 dagar av en vän jag mötte där (så jag tänkte: why not?).
Men min mamma var lite skepptiskt men jag och min vän ska iafl äta lunch imorgon och disskutera saken.

Och på tal om om en annan sak så vill jag bara hälsa Belle välkommen till världen, hon föddes igår runt 13.00 tiden. So say hello 2 the world beauti!

PeaCe out we see you another day :)

RSS 2.0